Återbetalningspolicy

Leverans
Internationella Beställningar Vi använder oss av International Express Mail Service för alla internationella deliveries.We ansvarar för sjöfarten. Vanligtvis kommer produkterna att skeppas från och med februari 3 dagar efter mottagen beställning. Låt runt 5-7 arbetsdagar från avsändandet.

Avbokning:
Om du vill avboka din beställning, måste du maila oss omedelbart. 4% avbokningsavgift. De flesta beställningar skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Skeppas order kan inte avbrytas. Returer I den osannolika händelsen av fabrikationsfel som skulle ersätta / reparera produkterna utan kostnad för kunden. Returnera en vara måste du maila oss för att informera oss om orsaken. Då ger du ytterligare instruktioner. Produkterna måste returneras inom 7 dagar efter mottagandet - oanvända och innehåller alla de ursprungliga förpackningar och etiketter. Vi kommer att kreditera ditt ursprungliga betalningssätt, exklusive 20% åter strumpa avgifter / bearbetning. Alla fraktkostnader i samband med att skicka tillbaka varan åligger konsumenten.

Exchange
Att utbyta en produkt måste du skicka ett mail för att informera oss om orsaken. Då ger du ytterligare instruktioner. Varorna kan bytas inom 7 dagar efter mottagandet, förutsatt att de används och i originalskick med all originalförpackning och etiketter. Vid retur ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner är tydligt angivna. Alla fraktkostnader i samband med byte av varor som har ansvaret för konsumenten.